Waarom En waarom?

De beste vraag tot nu toe, bedankt volgers.

Waarom het blog En waarom?

Als content marketeer bij Independer heb ik veel contact met Nederlandse bloggers. Door het lezen van al die blogs begon ik te dromen van een eigen blog. Een online platform waar ik mijn schrijfdrift en surfzucht eindeloos kon botvieren. Omdat ik geen enkel antwoord kon verzinnen op de vraag ‘Waarom niet?’ ben ik gaan brainstormen.

En wat kwam daaruit?

Ik vind dat een blog altijd bij de blogger moet passen. Je moet namelijk heel veel uren gaan steken in het blog. So you’d better like it. Anders houd je het niet vol.

Dus: wat past bij mij? Welke interesses en eigenaardigheden heb ik? Dat was een makkie. Als ik mijzelf één label moet geven, dan is het wel het label ‘nieuwsgierig’. Ik ben zo’n type waarvan de vraaghonger nooit gestild is. “Waarom …? Waarom …? En waarom …?”

Dat vraagt om een antwoord

Ik weet ook wel dat ik niet de enige nieuwsgierige persoon op het web ben. Sterker nog: is dat niet vaak de reden om je telefoon er maar weer bij te pakken? Om Google een goede waarom-vraag te stellen?

En natuurlijk wil je dan dat jouw waarom-vraag goed wordt beantwoord. Kort, bondig, juist en volledig. En dat mis ik vaak. Dus nood aan een website die iedereen met eenzelfde vraaghonger helpt aan goede antwoorden. Met het blog En waarom probeer ik het beste antwoord te geven op waarom-vragen die ik mijzelf ook zou stellen. Om elk antwoord weer te besluiten met een nieuwe waarom-vraag. And so on.

Blog categorieën

Dingen die nu in mijn leven spelen: ik ben nét mama geworden, ik probeer sportief en gezond te leven en er -ondanks mijn gemakzucht- leuk uit te zien. Niet heel gek dat mijn eigen waarom-vragen vooral te maken hebben met het moederschap, beauty, health en typische kindervragen. Daarom bestaat het blog En waarom uit deze categorieën:

Ik ben ook nieuwsgierig naar jullie. Heb je nog een goede waarom-vraag die je beantwoord wilt hebben? Stel hem! Lees hier meer antwoorden op volgersvragen.

Samenwerken met En waarom?

Personen en bedrijven die het beste antwoord denken te hebben op waarom-vragen in deze categorieën, mogen mij altijd benaderen voor:

  • een review
  • een blog met een waarom-vraag over jouw product, webwinkel, bedrijf, accommodatie of dienst
  • social media posts
  • samen opzetten van een winactie

Verras me! En vergeet niet: Met En waarom probeer ik het beste antwoord te geven op waarom-vragen die ik mijzelf ook zou stellen. Vanzelfsprekend werk ik alleen samen met personen en bedrijven die hieraan voldoen.

Loop jij rond met een goede waarom-vraag? Post hem hieronder!

Show More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button
Close